Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011 november

Örömmel jelentem be, hogy több kereső (bing, yahoo, msn)már az első helyre sorolja a rosszfilmek.eoldal.hu oldalt ha a "rosszfilmek" szót írjátok a keresőbe. De minden kereső már ez első három közé sorolja az oldalunkat aminek örülök, és ami nélkületek nem valósulhatott volna meg.

 

 

követkető oldal >>>

 

 

 

Cikkek

Hupikék törpikék - kritika

2011.11.29

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

A hegy gyomrában

2011.11.26

Van olyan aki emlékszik erre a sorozatra ???  Emlékszem ez a sorozat akkor nagyon ijesztő volt.

Mocsári szörnyek, misztika, labirintus, ilyesmik voltak benne.  A film 1982-es, nálunk valamikor a 90-es évek elején adták.

 

 

Elég gagyi film ez már mai szemmel nézve de emlékszem akkoriban elég ijesztő film volt köszönhető ez az elég morbid kinézetű gonosz szereplőnek.

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

DTK show

2011.11.26

Nem is olyan rég kb: 2 hónapja nagyszabású reklámot adtak a DTK-shownak  az mtv1 csatornán. Több más műsort is reklámoztak akkor pld: az új Bagi, Nacsa műsort, a lar pour l'art új műsorát, és a Magyarország szeretlek című vetélkedőt.

A DTK show első adásában híres külföldi sztárok voltak meginvitálva, és tényleg azt hittem, hogy ez egy nívós műsor lesz.

Hát nem lett az !  Úgy látszik a külföldi sztárok csak az első adásban voltak jelen, így emelve a reklám hatását.

Azóta csak magyar sztárok vannak a DTK  showban pld: Nagy Feró, Zorán stb: 

Hát igen az mtv1-nek csak egy adás erejéig volt pénze külföldi hireségekre.  Aztán mostmár jók lesznek az ilyen unalmas elcsépelt emberek is mint a Nagy Feró, és társai.

Ez a Nagy Feró már olyan lerágott csont, hogy szerintem a kutya se kiváncsi már az erőltetett önéletrajzára meg a babos kendőjére.  Na de hát ez van Magyar ember Magyar sztárt kap mert az még ingyen is bejön a studióba elmondani amit már amúgy is tudtunk  rég, hisz ezek az emberek már a Friderikusz show-ban is elmondták unalmas életpályájukat 20 évvel ezelőtt.

A vetélkedő műsor Jakupcsek Gabival, és Csiszár Jenővel szerintem telitalálat, rég volt ilyen szórakoztató, és jó műsor a tv-ben , ezekből kellene több.

Bagi, Nacsa hozza a szokásos formáját akárcsak a lar pour l'art, a Maradj talpon című kvíz Gundel Takácsal meg szerintem nem lett nagy szám, kissé unalmas, néha úgy belebonyolódnak a beszélgetésbe Gundel, és vendégei, hogy az már fárasztó, na és ez a verembe esés is csak 3 napig volt érdekes, mostmár szerintem nem olyan nagy poén.

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

Szavazást lezártam :)))

2011.11.23

Volt egy szavazásunk miszerint melyik sorozat a legszarabb szerinted ?

Itt a z eredmény, és most nem lepődtem meg az eredményen egyáltalán.

 

nevtelen.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

A nap képe

2011.11.22

A csodakocsi, és az alkesz

 

knightrider.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

Cynthia Rothrock

2011.11.22

Cynthia Rothrock a nyolcvanas , és kilencvenes évek legmeghatározóbb női akciósztárja. Karate tudása kissé feledteti velünk a nem létező színészi tudását, de még így is felkerült a Zs kategóriás sztárok közé.

29782_f26e6aa6ad_s.jpg

 

 

Természetesen mindig a jó oldalon áll. Többnyire hozzá hasonló Zs kategóriás színészekkel játszik. Hát igen nem volt férfi akkoriban aki nem verte ki rá legalább egyszer ez tény.

Szőke feje buta nézése még inkább inspirálta a férfi társaimat, hogy jól rárántsanak ha őt meglátták. Több filmben is láthattuk őt a szintén Zs kategóriás Mattias Hues mellett, aki szintén csak látszatember, és nem a színészi tudása volt a domináns.

 

matt-pic-1.jpg

 

 

Vajon hányan, és hányszor dugták meg Cynthia Rothrock -ot forgatás közti szünetekben, és vajon hányszor térdelt le azért, hogy filmekbe kerülhessen ?

Emlékezzünk most rá, sajnos nem úgy mint egy megboldogultra, hanem csak úgy

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 2

Barátok közt

2011.11.22

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

Hacktion - újabb szar sorozat az mtv-én

2011.11.18

A tűzvonalban után itt a haction, ami megintcsak egy gyenge lerágott utánzatra sikeredett.  Stohl buci után Oroszlán Szonja, és Hujber Feri borzolja idegeinket  a szar színészi játékkal, és a hacker téma teljes hozzá nem értésével. Lerí a filmről, hogy semmi köze sem a hackerkedéshez sem az akcióhoz.

Én Oroszlán Szonját amolyan "hát úgy sincs jobb színészünk dobjuk be őt "  effektusnak tartom. Hujber Feri meg egy nagy faszkalap az én szememben. A többi színész imitátor meg aki ebben a filmben van egyenesen borzalmas.

Már csak Szabó Győző hiányzik a sorozatból, és teljes a kép. A tűzvonalban című film is hemzsegett a gagyi megoldásoktól, Stohl buci erőltetett játékától, és a gagyi szereplőktől.

Ez a hacker téma már vagy 15 éve aktuális az USA -ban, úgy látszik a Magyarok még csak most nőttek fel a feladathoz, hogy egy ilyen filmet csináljanak.

De mi védeni való is van Magyarországon amit ilyen nagy hackerek, és különleges alakulatok védenek ???

talán az öszödi beszéd ?

Orbán szőlős bírtoka ?

Benkő Dániel lantja ?

Győzike palotája ?

Fogalmam nincs róla, hogy miért kell egy Magyar filmsorozatnak leutánozni egy SWAT-hoz hasonló alakulatot , mindenesetre a haction film egy nagy kalap szar ebben szerintem egyet értünk.

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 19

Lépéselőny - kritika

2011.11.16

Hatalmas koppintás, de sajnos a rosszabbik fajtából.

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

Alien vs Hunter - kritika

2011.11.14

Bádogember egy Asylum filmben    Az Óz a csodák csodája című filmből IS koppint már az Asylum, de mi jöhet még ez után ????

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

Photoshop brigantiktól loptam.........

2011.11.11

Chuck Norris-ról tudtuk, hogy nagyon lecsúszott, na de ennyire ????

chuck_norris_valovilag5_blog.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az Olasz meló.....

 italian_job_vv_5.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Új sorozat az RTL -en ????

stohl_borton.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezt meg csak azért mert egyszerűen nem tudtam kihagyni.....))))))))))

vv_eva_napjainkban_valovilag.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

filmkiller máriózik :))))

2011.11.10

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

Új sorozat őrület....... NCIS, és társai

2011.11.10

Biztos rég észrevettétek ti is, hogy a Brazil szappanoperákat felváltotta a halottkémes nyomozós igazságügyis filmek tömkelege. 

Talán a Bostoni halottkémek volt az első ebben a műfajban amit láthattunk. Aztán CSI New York, és a NCIS Los Angeles.  És egyre több sorozat készűl ilyen témával mint a fent említett filmek. Hogy mi a sikerük titka ??  hát ezen lehetne gondolkodni sokat, de az biztos, hogy ezek a filmek teljesen más megközelítésből mutatják be a nyomozás menetét mint például a régi Columbo, vagy Kojak sorozat. Columbo forogna a sírjában ha ezeket a fimeket látná. 

Ezek a filmek betekintést engednek egy mai igazi nyomozás menetébe, míg a régi filmek egyáltalán nem erre építettek.  Columbo egy otthagyott cigaretta csikkből vagy egy zsebkendőből jött rá ki az igazi gyilkos, ám a mai nyomozós filmekben a nyomozási módszerek teljesen mások, laboratóriumi körülmények közt vizsgálnak mindent, DNS stb: Szerintem ebben reljik a sikerük, az igazi valós nyomozást mutatják be ahogy az az igazi életben is müködik, na , és persze a vér, erőszak is sokat nyom a latba, hisz a mai filmek ezek nélkül elképzelhetetlenek lennének.

Én nem rajongok ezekért a filmekért, de tény, hogy ezzel a műfajjal nagyon megfogták a nézőket, és felfelé ível eme sorozatok pályája.

És végszónak annyit, hogy ezeknek a filmeknek az őse szerintem az X-akták volt, habár abban a filmben idegenek után nyomoztak de a módszerek nagyon hasonlóak voltak.

 

main_billfdgfboard.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ny.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

358125-20111012-9xaps6.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

xaktak_hatterkep_261907_82735_n.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

Zene amit kedvelek sőt fanatikusan imádok......

2011.11.09

Tudom, hogy ez nem tartozik a roszfilmek közé de úgy döntöttem megosztom veletek, hogy én filmkiller milyen zenét szeretek.  Már vagy 20 éve RAP zenét hallgatok, ezt csipem, imádom, fanatikusan rajongok érte. Úgy vettem észre más bloggerek is megosztják a látogatóikkal, hogy milyen zenéz csipnek, így hát én is úgy döntöttem megosztom veletek eme tényt. Van is itt egy remek rap rádió online lehet hallgatni, pár napja bukkantam rá, és tényleg nagyon jó rap számokat nyomatnak rajta.  neve és tényleg megéri hallgatni ha netalán te is fanatikus rap rajongó vagy.

Magyr előadók közül a fhészek, bobakrome, akkezdet phiai, tibbah, ezek amiket eredetinek tartok.

Külföldiek, cypress hill, ice cube, das efx, lord of the underground, ezek. Inkább az old school stílust csipem mert azok még igazi rapet nyomtak nem úgy mint a maiak. De a kedvencem a das efx ők mindenek felett állnak.

 

b0000c8asl.01._sclzzzzzzz_.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

VHS korszak , 80-as évek, alámondásos filmek....

2011.11.09

Émlékeztek még a VHS korszakra ?  A 80-as években voltak ilyan alámondásos filmek, ezt úgy kell elképzelni (aki esetleg nem tudná), hogy az egész szinkront egy személy végezte. Monoton, érzelem mentes hangon szinkronizálta végig egy személy az egész filmet aminek köszönhetően a legjobb filmet is gajra vágta.

Íme néhány részlet azokból a csodálatos filmekből, a minőségért majd máskor kérek elnézést mert most nem érek rá:)) hát igen a vhs már csak ilyen, szaggat, zúg, stb:

 jó szórakozást

 

 

 

 Terminator

 

 Rocky, minőség mindenek felett

 

Kommandó , narrátor

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

Filmes Sablonok ............. tovább>>>

2011.11.07

Hogy kezdődik egy romantikus vígjáték ???   99 %-ban így.

Rendőr akciófilmekben.

Nyugdíjazott kém...

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

Keresztapa - újratöltve

2011.11.07

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

Feláldozhatók - fantasztikus vendégszereplőkkel

2011.11.06

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

3 az egyben - avagy hármat fizetsz egyet sem kapsz ....

2011.11.05

3 az egyben. Hármat fizetsz egyet sem kapsz. Te mennyit adnál ezért a 3 Asylum csodáért ha egy DVD pack-ban adnák ???  Egy biztos, én egyiket sem tudtam végig nézni annyira szar filmek.

Azt gondoltam, hogy mindegyikről kritikát készítek egyenként, de rájöttem nem érnek annyit , hogy külön-külön foglalkozzam velük. Így hát egybecsaptam ezt a 3 Asylum borzadályt, és nem is elemezném a filmeket, inkább csak annyit, hogy messzire kerüljétek ezeket a filmeket !!!

 

 Alien vs hunter

 

Titanic 2

 

Testrabló idegenek

  

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

Kis Vuk 2008 - nagyon leértékelték...

2011.11.03

Én láttam ezt az animációs filmet tény, hogy nem sok köze van az eredeti Vukhoz, és a grafika is pocsék de szerintem azért az 1.6 pont az durva. Az IMDB oldalon ugyanis ennyit kapott.

Én személy szerint élveztem a Vuk 2008-as feldolgozást. Igaz nem  egy remekmű de azért ennyire leértékelni nem kellett volna.

 mv5bmty3ntqzntkynv5bml5banbnxkftztcwmzi2ndawmg--._v1._sy317_cr11-0-214-317_.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

Harmincszor nevezték a legrosszabb színész díjára, de nem adja fel

2011.11.03

Sylvester Stallone (becenevén Sly Stallone) Sylvester Gardenzio Stallone néven született 1946. július 6-án Manhattanben, New Yorkban, a Hell’s Kitchen városnegyedben. Anyja Jacqueline Stallone csillagjós, táncosnő, apja Frank Stallone, fodrász. Sylvester apja Olaszországból, Gioia del Colle városából emigrált, anyja pedig kelet-európai zsidó származású.

sylvester-stalone-mens-medium-hairstyle_fs.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

Thai box vs K1 - kritika

2011.11.02

Ne higgyünk a címnek, ez a film nem arról szól mint amit a címe sejtet

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0

The Giant Claw - avagy a világ legrosszabb filmje talán ???

2011.11.01

Talán a világ legrosszabb filmje ??? Igen megtaláltuk ???

1957-ben készült a film a Columbia Pictures égisze alatt, és akkoriban bizony ez menő filmnek számított. Rengeteg ehhez hasonló film jött létre akkorriban a retro rosz filmek menű alatt találtok is párat.

Hát nem tudom, hogy ez a világ legrosszabb filmje -e de az biztos, hgy a bad movie.org kiemelten foglalkozott ezzel a filmmel ami sokat mond.

 

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: 2011 november | Hozzászólások: 0