Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szívbaj - kritika... Miss.K és filmkiller

2012.01.19

Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy a (( filmek szerintem::::  nevű blog szerkesztőjével aki nő, és Miss. K a nick neve készíthettem közös kritikát.

Az alany a szívbaj című amatőr horror amit  Magyar fiatalok készítettek. A film itt megtekinthető teljes hosszában habár nem ajánlom senkinek, hogy megnézze.

A film sztorija nem is lenne rossz habár nagyon sablonos de szerintem eladható lenne ha jól csinálják meg. A film készítői szerint ez egy  " slasher " horror.  Nagyon gagyi amatőr színészi teljesítmény látható a filmben az operatőri munka siralmas, az effektek meg egyszerűen egyenlőek a nullával.

Látszik, hogy egy csapat hozzá nem értő fiatal akart valamit összehozni de szerintem ez nagyon nem sikerült.

Az én véleményem a filmről, hogy ilyet kár megcsinálni de ha tudtnak fejlődni a gyerekek akkor lehet további filmeket is csinálni. 

És akkor jöjjön Miss. K véleménye a filmről amit köszönök neki ezúton is, hogy megosztott velem.

 

 Miss. K kritikája

"tudom.tudom! nem ér fikázni a filmeket. mondjuk a negatív reklám is reklám. mivel nincsen számitógépem ezert telefonon tudok csak youtubeot nézni.

Nézni akartam valami filmet döbbenetemre vettem észre hogy sok film fent van magyarul az oldalon. nézegettem és ráakadtam a következőre: "szívbaj" zárójelbe oda volt írva hogy "magyar slasher horror" mivel szeretem ezt a műfajt gondolom megnézem.

Nem számítottam sokra. Tipikus hogy elmennek a hegyre jön egy kettyós gyerek aki előad valami nagy legendát ahol most ők éppen vannak. Néhol bele pörgetve de végig szenvedtem aláírom lehet én sem tudnék jobbat csinálni de nem ilyen "színeszeket" szerződtetnék... bocsi gyerekeket. ment az erőlködés ha szart tudok csinálni le se forgatom a forgatókönyv is rossz volt a "kamera beállásokról" már ne is beszéljünk. minden percben azt vártam, hogy mikor jön az a bizonyos "slasher", de nem jött.

Ennek semmi köze a horrorhoz és pláne a slasherhoz nem! Utána nézhettek volna legalább egy "péntek 13" vagy egy "a balta" című filmekből szemezgethettek volna. de nem! ilyen ez az elkorcsosult világ. esetleg 5%ba skizónak mondanám a filmet. jaj. hoppá! hát nem lelőttem a végét?!  

                                                                           (kathryn)

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

dancsimre@freemail.hu

(Dancs Imre, 2013.06.07 21:06)

Üdv mindenkinek, Dancs Imre vagyok, a film írója-rendezője, és... Gyerekek :D ne röhögtessétek már ki magatokat :D
Ez a "film" egy nyaraláson készült :D nem méltó semmilyen kritikára. Amit a technikáról írtatok jogos. Nem vagyunk filmesek. Buliból gyártottuk. Pénzt nem kerestünk vele, ily módon SENKI ne kérje, és nem is kérheti számon rajtunk az alkotás minőségét. Tekintsetek úgy rá, mint egy megtervezett home videóra.

Kanadai olasz szinész rendező

(Max Kristopher Slaide, 2012.10.18 01:01)

Elöször is bemutatkoznák.Max Kristopher vagyok,Olasz Kanadai szinész és rendező.mindenekelött, gratulálni szeretnék egy szerintem első osztályú produkciohoz.17 éve vagyok szinész,olaszországban kezdtem gyerek szinészként,a Padovai Donatella Studionak dolgoztam,de nem is érdekes.mint amatőr film egyszerüen tökéletes volt.mint a történet,mint a szinészek,mint pedig nem utolsó sorba a készitése.De egy nagyon fontos dolgot kihagytatok a készitésböl,amely nélkűlözhetetlen a mi szakmánkban.A reflektor ,és a reflektorvászon,,(nappal iés éjjeli jelenetfelvételnél is)NINCS KIVÉTEL.Már a film elején észre vettem a hiányzo legfontosabb kelléket ami a filmgyártáshoz szükséges.további jo munkát kivánok,ha kérdésetek volna, látogasatok el adatlapunkra (http.canadaeverydaystudio.com.

válasz

(filmkiller, 2012.08.09 17:22)

hát igen ezek a mai magyar filmek eléggé hogy is mondjam ? pfff de hát hátha lesz majd jobb is... amúgy a film sztorija tényleg nem lett volna rossz annak ellenére, hogy sablonos koppintás de ahogyan előadták az tacsra vágta az egészet.

...

(noncsi.., 2012.08.07 16:05)

Sztem a film története nem lenne rossz.!. De ezt még amatőrnek sem próbálnám kimondani, én 14 éves vagyok járok drámaszakköre, és mégis jobban játszok, mint ők..!. Ez már túl erőltetett.! De ez csak az én véleményem.